AlwaysOnStyle
Elnett
A timeless legend

Elnett er den ikoniske hårspray med legendarisk hold – stjernernes valg og hårstylisternes favorit. I de seneste 55 år har Elnett hjulpet kvinder med at skabe unikke frisurer.

AlwaysOnStyle er et sted, hvor du kan lære at skabe frisurer til enhver lejlighed og ethvert behov. Her finder du inspiration, tutorials og meget mere – så du uanset anledning altid har den rette stil.

Elnett Hairspray
55 år med legendarisk hold

Elnett-hårsprayen er en tidløs klassiker, der har været hårstylisternes favorit i mere end 50 år. Fra de professionelle saloner til de private badeværelser – Elnett er det gyldne ikon, der har været vigtig for enhver stor hårtrend siden 1960. 

Elnett er valget for professionelle hårstylister og er altid med bag kulisserne ved de største skønheds- og modeevents. Med sit legendariske hold klarer Elnett hårspray alt, kvinder har brug for og ønsker – uanset om det er et enkelt hverdagslook eller noget til den der særlige aften. 

Læs mere

TIL ENHVER ANLEDNING

Vælg din anledning, lær at skabe frisurerne, og sørg for, at du er #AlwaysOnStyle.

 • Alle anledninger

  Alle anledninger

 • Active afternoons

  Active afternoons

 • Eventful evenings

  Eventful evenings

 • Casual workdays

  Casual workdays

 • Relaxed weekends

  Relaxed weekends

Vi anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse af vores hjemmeside. Læs mere om cookies og personoplysninger her.