Gør som eksperterne. Brow Artist Xpert er den nye øjenbrynsblyant og det perfekte værktøj til at skabe definerede og smukt formede øjenbryn, præcis som de professionelle. Vælg mellem fem forskellige skræddersyede nuancer for et naturligt resultat.

Gør som eksperterne. Brow Artist Xpert er den nye øjenbrynsblyant og det perfekte værktøj til at skabe definerede og smukt formede øjenbryn, præcis som de professionelle. Vælg mellem fem forskellige skræddersyede nuancer for et naturligt resultat.

poster

Brow Artist - Xpert Brow Pen
Tutorial by Funda Christophersen

We love Brows

Produkter
 • ny!

  Brow Artist Xpert Brow pen

  109 EBONY

  Øjenbryn som de professionelle. Med den trekantede endes spids kan du præcist tegne op, den rundede midte hjælper dig med at fylde ud, og takket være easy-glide-konsistensen fikseres dine øjenbryn. Den bløde stylingbørste med glatte, korte børstehår tæmmer og toner ud for en naturlig finish.

  Køb 109 Ebony

 • Brow Artist Genius Kit

  Light to Medium

  Øjenbrynskittet fra L'Oréal Paris indeholder alt, du har brug for. Med L'Oréal Brow Artist Genius Kit Light to Medium kan du definere, style og forme dine øjenbryn som en professionel.

  Køb light to medium

 • Brow Artist Designer

  Delicate Blonde

  Form dine bryn, som du vil, med L'Oréal Paris Brow Artist Designer Delicate Blonde. Spidsen på børsten er specielt udviklet til at give dig perfekt formede øjenbryn. L'Oréal Paris Brow Artist Designer er nem at bruge og giver dig et naturligt udseende.

  Køb delicate blonde

 • Brow Artist Plumper

  Transparent

  L’Oréal Paris Brow Artist Plumper Transparent er en gennemskinnelig øjenbrynsmascara, der er perfekt til at fiksere og forme øjenbrynene til dig, der allerede har den øjenbrynsfarve, du ønsker.

  Køb transparent

 • Brow Artist Sculpt

  Blonde

  Form dine bryn og vis, hvem du er. Stylet. Præcist. Grafisk. Glamourøst. Brow Artist Sculpt giver dine bryn en grafisk form og præcision med to lette trin. Brug den koniske børstespids til at give form og farve. Slut af med at børste brynene, så de matcher dit look.

  Køb Blonde

poster

Bryn som en prof!

Den nye Brow Artist Xpert øjenbrynspen kommer i fem forskellige nuancer, så du kan finde den der passer netop dig. #welovebrows

Brows by us

Trends & Tutorials

The brow
designer rules

Øjenbryn giver ansigtet karakter. En kvinde med en rund ansigtsform har en anden form på øjenbrynene end en kvinde med en mere firkantet kæbelinje. For at få velformede øjenbryn så følg disse tre gyldne regler:

# Lad øjenbrynet starte på linje med næsefløjen og den inderste øjenkrog.
#Lad toppen af øjenbrynets bue være på linje med næsefløjen og pupillen.
#Lad øjenbrynet slutte på linje med næsefløjen og den yderste øjenkrog.

SÅDAN FINDER
DU DIN NUANCE

Din hårfarve og hudtone er det vigtigste at se på. For at få dine øjenbryn til at se så naturlige ud som muligt, bør du bruge samme nuance som din hårfarve eller lidt mørkere.

Og når det gælder hudtonen: Lysere nuancer passer bedre til personer med en lysere hudtone, og dybe nuancer passer bedre til dem med mørkere hudtone. Husk, at du selv bedst ved, hvad du føler dig bedst tilpas med. Prøv dig frem og hav det sjovt. 
Her testede vi de fem nuancer af den nye Brow Artist Xpert